AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa bakmak

Kahve falında arsa bakmak

Kahve falında arsa bakmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, Tövbe Edeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arsa bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Kahve falında arsa bakmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arsaya bakmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında arsalar görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev ve arsa almak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arsa ve ev görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında boş bir arsa görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Kahve falında deniz kıyısında arsa görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Kahve falında arsa almaya çalışmak becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir