AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa aramak

Kahve falında arsa aramak

Kahve falında arsa aramak işlerin sürekli artacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arsa aramak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışları hakkında yorum yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında arsa aramak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa almaya çalışmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında boş bir arsa görmek gün sayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük arsa görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, aksiliklerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak güzel bir evliliğe, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında deniz kıyısında arsa görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arsa sahibi olduğunu görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsa satmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir