AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerinden geçmek

Kahve falında mezarın üzerinden geçmek

Kahve falında mezarın üzerinden geçmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında mezarın içinden geçmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine yorulur.

Kahve falında mezar yanından geçmek kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık önünden geçmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında mezar içinden geçmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık yanından geçmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla mezarlıktan geçmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan geçmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir