AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma ağacına çıkmak

Kahve falında asma ağacına çıkmak

Kahve falında asma ağacına çıkmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında asma ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz veya aşk hayatınızı ya da sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren adımlar atabileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında asma ağacına çıkmak bazen de rahat geçeceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında asma ağacı sulamak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına delalet eder.

Kahve falında asma ağacı budamak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında asma ağacını görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında asma ağacı diktiğini görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir