AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde asma ağacı gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Kahve falında evin içinde asma ağacı görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde asma görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde zeytin ağacı görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde incir ağacı görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde ceviz ağacı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde ağaç görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde dut ağacı görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde yeşil ağaç görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir