AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta su dökmek

Kahve falında mezarlıkta su dökmek

Kahve falında mezarlıkta su dökmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, dinden çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlara su dökmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalettir.

Kahve falında mezara su dökmek yaşadığı stresin biteceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar su dökmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir