AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar su dökmek

Kahve falında mezar su dökmek

Kahve falında mezar su dökmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında mezar su dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Kahve falında mezar su dökmek girdiği işleri kaybedeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında mezara su dökmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığa su dökmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlara su dökmek kişinin daha çok kazanacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir