AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kefen görmek

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi anlamda güçleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta kefen gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında mezar ve kefen görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında mezar kefen görmek ticaretinin ilerleyeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek kazançlı çıkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda kefen görmek doğru bir karar verileceğine, maddi güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefenlendiğini görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefenden çıkmak sıkıntılarının günden güne artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir