AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda kefen görmek

Kahve falında mezarda kefen görmek

Kahve falında mezarda kefen görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda kefen gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmalı, farklı şeyler denemelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar kefen görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda kefen görmek evlerine dünürcü geleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ve kefen görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin kefenlendiğini görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Kahve falında birini kefenlenmiş görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir