AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta incir ağacı görmek

Kahve falında mezarlıkta incir ağacı görmek

Kahve falında mezarlıkta incir ağacı görmek hedeflerine kavuşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta incir ağacı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında mezarlıkta incir ağacı görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, onu alkışlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan incir koparıp yemek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacına çıkıp incir yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından atlamak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, dertlerinin unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde incir ağacı görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağacından incir koparıp yemek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Kahve falında evde incir ağacı görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir