AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta güvercin görmek

Kahve falında mezarlıkta güvercin görmek

Kahve falında mezarlıkta güvercin görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta güvercin gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde ya da iş birliğinizde ani değişiklikler veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlıkta güvercin görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında güvercin yavruları görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında güvercine dönüşmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin tüyü görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert güvercin görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında güvercin yuvaları görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, bilgi ile donanacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak güvercin görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında güvercin yakalamak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir