AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine dönüşmek

Kahve falında güvercine dönüşmek

Kahve falında güvercine dönüşmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, de rahatının yerine geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında güvercine dönüşmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında güvercine dönüşmek kadim dostlar edineceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında kelebeğe dönüşmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt adama dönüşmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında köpeğe dönüşmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına işaret eder.

Kahve falında maymuna dönüşmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına delalet eder.

Kahve falında domuza dönüşmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında örümceğe dönüşmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine delalet eder.

Kahve falında şeytana dönüşmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir