AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak güvercin görmek

Kahve falında ıslak güvercin görmek

Kahve falında ıslak güvercin görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Kahve falında ıslak güvercin gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında ıslak güvercin görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak perde görmek bütçesinin genişleyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak tuvalet görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak giysi giymek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, onlara hayrının dokunacağına işaret eder.

Kahve falında evin duvarını ıslak görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak ot görmek yeni bir adım atılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak kağıt görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halıyı ıslak görmek hayırlı yollara gireceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir