AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin yakalamak

Kahve falında güvercin yakalamak

Kahve falında güvercin yakalamak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini yakalamak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin yakaladığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kötüyse düzeleceğine inanılır.

Kahve falında güvercin yakalamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinler yakalamak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir