AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert güvercin görmek

Kahve falında lacivert güvercin görmek

Kahve falında lacivert güvercin görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert güvercin gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan, yanlış yönlendiren veya yanıltıcı bilgiler veren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında lacivert güvercin görmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında lacivert pijama giymek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert yazma görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında lacivert taşlı yüzük görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu lacivert görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalettir.

Kahve falında lacivert ışık görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert oje sürmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında lacivert yatak örtüsü görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir