AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlar görmek

Kahve falında aslanlar görmek

Kahve falında aslanlar görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, hile ile mal elde etmeye, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanlar gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında aslanlarla boğuşmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cılız aslan görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında oturan aslan görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında aslanla boğuştuğunu görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında kocaman aslan görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatan aslan görmek yenisinin başlayacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanı kovalamak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir