AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman aslan görmek

Kahve falında kocaman aslan görmek

Kahve falında kocaman aslan görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman aslan gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında kocaman aslan görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman solucan görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman ayı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman balık yakalamak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman bir ağaç görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman dağ görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman sinek görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman kedi görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir