AnaSayfa / Genel / Kahve falında cılız aslan görmek

Kahve falında cılız aslan görmek

Kahve falında cılız aslan görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, içinin ferahlayacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında cılız aslan gördüyseniz:

  • Şanslı durumlar veya fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında cılız aslan görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında cılız deve görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cılız inek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında cılız köpek görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında cılız bebek görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cılız koyun görmek hastalıkların şifa bulacağına, hanesine güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında cılız yılan görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Kahve falında cılız at görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir