AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla boğuştuğunu görmek

Kahve falında aslanla boğuştuğunu görmek

Kahve falında aslanla boğuştuğunu görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında aslanla boğuştuğunu gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında aslanla boğuştuğunu görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında aslan adam görmek daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kafası görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında aslan sürüsü görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Kahve falında dağ aslanı görmek donatacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında iki aslan görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında oturan aslan görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir