AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı kovalamak

Kahve falında aslanı kovalamak

Kahve falında aslanı kovalamak üzüleceğine ve borçlanacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanı kovalamak gördüyseniz:

  • Yükünüzü hafifletmeye çalışmalısınız, stresi arttıracak şeyleri bir kenara bırakın.

Kahve falında aslan kovalamak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kovaladığını görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanı kovalamak hep dinç ve genç kalacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına inanılır.

Kahve falında aslanın seni kovaladığını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanın kendini kovaladığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında aslanın kovaladığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örümcek kovalamak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplanın kovaladığını görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir