AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzen aslan görmek

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, donatacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzen aslan gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Kahve falında denizde yüzen aslan görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalettir.

Kahve falında yüzen aslan görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan yüzü görmek özel hayatının renkleneceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş aslan görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde aslan görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve deniz görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine yorulur.

Kahve falında deniz aslanı görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, küskünlüklerin oluşacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzmeye çalışmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir