AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta cami görmek

Kahve falında mezarlıkta cami görmek

Kahve falında mezarlıkta cami görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cami gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Kahve falında cami içinde mezar görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık ve cami görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında cami ve mezar görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkta cami görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Kahve falında cami kapısından çıkmak kendi işini açacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kubbeli cami görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir