AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, yüzünün eskisi gibi güleceğine, işlere nazar değeceğine, yüksek moralli olacağına, kötüyse düzeleceğine, karısının çok mutlu olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında cami bahçesinde mezar gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında cami bahçesinde namaz kılmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında evin bahçesinde cami görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin bahçesinde oturmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesi süpürmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında camii bahçesi görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesini sulamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında caminin bahçesi görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir