AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve mezar görmek

Kahve falında cami ve mezar görmek

Kahve falında cami ve mezar görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında cami ve mezar gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde zorluklar varsa uzaklaşma eğilimi hissedebilirsiniz.

Kahve falında cami ve mezar görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık ve cami görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami içinde mezar görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta cami görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında camii cemaati görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir