AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ve cami görmek

Kahve falında mezarlık ve cami görmek

Kahve falında mezarlık ve cami görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık ve cami gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında cami ve mezar görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık ve cami görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami içinde mezar görmek yeni kapılar açılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cami görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalet eder.

Kahve falında camiyi denizin içinde görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında caminin içine girmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, sorunların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir