AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami içinde mezar görmek

Kahve falında cami içinde mezar görmek

Kahve falında cami içinde mezar görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami içinde mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Kahve falında cami içinde mezar görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta cami görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesinde mezar görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet eder.

Kahve falında cami ve mezar görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık ve cami görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında caminin içinde su görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cami içinde havuz görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir