AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek

Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek

Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Doğru tavır her şeyi mümkün kılabilir.

Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek mutluluğu yakalayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan ağaç kesmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında büyük ağaç kesmek bereketin ve verimin çoğalacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çam ağacı kesmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ağaç kesmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir