AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ağaç kesmek

Kahve falında büyük ağaç kesmek

Kahve falında büyük ağaç kesmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında büyük ağaç kesmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında testereyle ağaç kesmek geriye doğru gideceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında hızarla ağaç kesmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet eder.

Kahve falında baltayla ağaç kesmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayva ağacı kesmek yetki ve imza sahibi olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalet eder.

Kahve falında ağacın dalını kesmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ağaç kesmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çınar ağacını kesmek herkesin takdirinin toplanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir