AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan ağaç kesmek

Kahve falında mezarlıktan ağaç kesmek

Kahve falında mezarlıktan ağaç kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan ağaç kesmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan ağaç kesmek rekabet edebilme gücünün artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağaç kesmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş ağaç kesmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın dalını kesmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çınar ağacını kesmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yalan söyleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç dalı kesmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iğde ağacı kesmek yağmur yağmamasına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gürgen ağacı kesmek çok zor günler geçireceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir