AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık ziyaret etmek

Kahve falında mezarlık ziyaret etmek

Kahve falında mezarlık ziyaret etmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında mezarlık ziyaret etmek büyük sorunların yaşanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulur.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar ziyaret etmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir