AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ziyareti görmek

Kahve falında mezar ziyareti görmek

Kahve falında mezar ziyareti görmek rahat nedir öğreneceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, elindekini de bitireceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevgi dolu bir atmosfer çevrenizi sarabilir.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek şansın kapanacağına, rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ufkunun açılacağına yorulur.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak geçim derdi çekeceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek sorunların çabucak halledileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyaret etmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir