AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ziyaret etmek

Kahve falında mezar ziyaret etmek

Kahve falında mezar ziyaret etmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında mezar ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kendi mezarını ziyaret etmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında mezari ziyaret etmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir