AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, rızkının çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mezar ziyaret etmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına yorulur.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık ziyaret etmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir