AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık yürümek

Kahve falında mezarlık yürümek

Kahve falında mezarlık yürümek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, işlerin iyiye gideceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yürümek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında gece mezarlıkta yürümek zenginlik sahibi olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir