AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarların üzerinde yürümek

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek ertelenen bir tatile çıkılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gece mezarlıkta yürümek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek müjdeli bir haber alacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir