AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi en olumlu şekle sokabilir ya da yeni bir arkadaşlık başlatabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında mezarların üzerinde yürümek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında gece mezarlıkta yürümek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek yatırımların heba olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir