AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek amacına ulaşmayı başaracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, şansının da açık olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta mezarlıkta yürümek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkların üzerinde yürümek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlık üstünde yürümek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık yürümek kişinin can derdine düşeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde yürümek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yürümek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir