AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa yatmak

Kahve falında mezarlığa yatmak

Kahve falında mezarlığa yatmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, işi ile gündeme geleceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa yatmak gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Kahve falında mezarın içinde yatmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Kahve falında mezara yatmak yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara girip yatmak bolluk ve berekete kavuşulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta yatmak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarın yanına yatmak rütbe alacağına, onu uyaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir