AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde yatmak

Kahve falında mezarın içinde yatmak

Kahve falında mezarın içinde yatmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, çok yorulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında mezarın içinde yatmak gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Kahve falında mezarın içinde yatmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarda yatmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorulur.

Kahve falında mezara yatmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında iki mezar arasında yatmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın yanına yatmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak ticarette şansının düşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir