AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerinde uyumak

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Bazı gerekli alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarın içinde uyumak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık yanında uyumak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında mezarda uyuduğunu görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın yanında uyumak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın yanında uyumak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık uyumak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerinde uyumak yaptığı iş ile başarılı olacağına, mutluluğunun da artacağına işarettir.

Kahve falında mezar üstünde uyuduğunu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir