AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumun üstünde yürümek

Kahve falında kumun üstünde yürümek

Kahve falında kumun üstünde yürümek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kumun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında kumun üstünde yürümek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında kumun üstünde namaz kılmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde oturmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumun üstünde kaymak sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünde kum görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kumun üstünde yatmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde yatmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum üstünde oturmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir