AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını sulamak

Kahve falında kendi mezarını sulamak

Kahve falında kendi mezarını sulamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret eder.

Kahve falında kendi mezarını sulamak gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında mezar sulamak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak biraz zaman geçmesi gereken haber, tüm sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara sulamak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını sulamak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarı sulamak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkları sulamak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarları sulamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, huzurunun eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı sulamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir