AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı suladığını görmek

Kahve falında mezarı suladığını görmek

Kahve falında mezarı suladığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı suladığını gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Kahve falında mezara sulamak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı sulamak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkları sulamak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar suladığını görmek hayırlı bir hayat süreceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı sulamak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Kahve falında mezar sulamak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, gelir kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık sulamak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir