AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı sulamak

Kahve falında mezarlığı sulamak

Kahve falında mezarlığı sulamak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı sulamak gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kendi mezarını sulamak istediği gibi yaşayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkları sulamak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında mezara sulamak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı suladığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı sulamak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık sulamak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mezarları sulamak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir