AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar suladığını görmek

Kahve falında mezar suladığını görmek

Kahve falında mezar suladığını görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında mezar suladığını gördüyseniz:

  • Aşırı eğilimler gösterdiğinizi hissederseniz sosyal yönünüze ağırlık vermenizi tavsiye ederiz.Bu sizi sakinleştirebilir.

Kahve falında mezarı sulamak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, içsel güvensizliklerinize delalettir.

Kahve falında mezarlıkları sulamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarını sulamak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Kahve falında mezarı suladığını görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığı sulamak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar suladığını görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarları sulamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir