AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarları sulamak

Kahve falında mezarları sulamak

Kahve falında mezarları sulamak kendine geleceğine, planlarının işe yarayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarları sulamak gördüyseniz:

  • Düşünmekten vazgeçip teselliyi başkasında bulmanız gerekiyor.

Kahve falında mezar sulamak şansının ve bahtının açılacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkları sulamak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı suladığını görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalettir.

Kahve falında mezar suladığını görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık sulamak güç ve kudret kazanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarları sulamak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, üzüntülerin gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını sulamak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir