AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla kavga etmek

Kahve falında aslanla kavga etmek

Kahve falında aslanla kavga etmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, gitmediği yerlere gideceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Kahve falında aslanla kavga etmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında aslan kavgası görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanla kavga etmek şansının hep açık olacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanlarla kavga etmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında aslanların kavgasını görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında aslan sütü içmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında yeleli aslan görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında aslana bakmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafesde aslan görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir