AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesde aslan görmek

Kahve falında kafesde aslan görmek

Kahve falında kafesde aslan görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesde aslan gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında aslanı kafeste görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı kafese koymak bereketli işler yapacağına, kazancının günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste aslan görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Kahve falında kafesde aslan görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek büyük başarıya ulaşılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında baykuşu kafeste görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafese güvercin koymak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir