AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlarla kavga etmek

Kahve falında aslanlarla kavga etmek

Kahve falında aslanlarla kavga etmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında aslanlarla kavga etmek gördüyseniz:

  • En başta zıt fikirlerle karşılaşsanız da, devamında işler istediğiniz gibi gidebilir.

Kahve falında aslan kavgası görmek mal ve para biriktireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanların kavgasını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında aslanlarla kavga etmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında aslanla kavga etmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve yılan görmek çok büyük özgüven kazanacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde aslan görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan ve timsah görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanı kafeste görmek imkânsızı başaracağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir