AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kavgası görmek

Kahve falında aslan kavgası görmek

Kahve falında aslan kavgası görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan kavgası gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Kahve falında aslan kavgası görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanların kavgasını görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında aslanla kavga etmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanlarla kavga etmek mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine inanılır.

Kahve falında aslana ateş etmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta aslan görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanlardan kaçmak üzüleceğine ve ağlayacağına, büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında aslan eti yemek kazancın günden güne daha da artacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir